top of page

Zoetermeerders in gesprek - deel 3



Beste Zoetermeerders,

 

De afgelopen maanden bent u één of meerdere keren met ons in gesprek gegaan over de Ruimtelijke Strategie Zoetermeer. Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst ‘Zoetermeerders in gesprek – deel 3’ op woensdag 11 september. Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij u het eerste concept van de Ruimtelijke Strategie.

 

Wanneer:         Woensdag 11 september 2024

Tijd:                     19.00 – 21.30 uur

Waar:                  Pop-Up Expo ONS Zoetermeer, Stadhuisplein 21

Aanmelden:    Via deze link


Ruimtelijke Strategie Zoetermeer 2040 (RSZ)

De Ruimtelijke Strategie is de ruimtelijke vertaling van de Visie Zoetermeer 2040. De strategie geeft richting aan het gebruik en de ontwikkeling van de ruimte om ons heen. De afgelopen maanden dachten stadmakers (inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties), overheidsorganisaties en diverse experts mee over de strategie. De gegeven input is geanalyseerd en waar mogelijk verwerkt in het eerste concept van de Ruimtelijke Strategie.

 

Proces

Het eerste concept van de Ruimtelijke Strategie ligt op 9 september voor bij de gemeenteraad. Op 11 september presenteren wij de conceptstrategie graag aan u. In de periode hierna is er gelegenheid om uw feedback te geven op het concept. Dit kan tijdens ‘Zoetermeerders in gesprek – deel 3’ of via zoetermeer2040@zoetermeer.nl. In december 2024 wordt de definitieve strategie aan de gemeenteraad gestuurd. Deze wordt in het eerste kwartaal van 2025 ter besluitvorming in de raadsvergadering behandeld, waarna de strategie als het goed is definitief is.

 

Genodigden

De bijeenkomst is openbaar en toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in de Ruimtelijke Strategie van Zoetermeer. Kent u iemand voor wie deze bijeenkomst interessant kan zijn, stuur de uitnodiging dan gerust door.

 

Wij zien u graag opnieuw op woensdag 11 september in de Pop-Up Expo.

 

Met vriendelijke groet,

Team Ruimtelijke Strategie Zoetermeer 2040 en Woningbouw als aanjager



Comments


bottom of page